Website laatst gewijzigd: vrijdag 29 januari 2021.

Sport (Golf)
Golf, een fantastische sport. 18 holes op een schitterende baan is een geweldige ervaring. Die ruimte om je heen. Ontspannend een balletje slaan in de natuur. Golf is een all weather sport. "Slecht weer bestaat niet, wel slechte kleding".
Er zijn ook 9 holes par 3/4 banen die best intersssant zijn te bespelen. Wageningesegolfclub is een uitdaging voor menig golfspeler.

Heb jij ook al eens een Hole in One geslagen?
Ik wel, ben nu lid van de Bols Hole in One club. Op Airborne hole 5 (145 meter, par 3) van Golfbaan Heelsum d.d. 12 maart 2007 . Op naar de volgende Hole in One.

 Bekijk alle beoordelingen over Golfclub Heelsum op Leadingcourses.com Bekijk alle beoordelingen over Golfclub Heelsum op Leadingcourses.com
 Golfbaan Heelsum  Wageningsegolfclub


  


Diverse
Golf in de sneeuw

1 februari 2010
Je leest op de website van je golfclub dat er geen afgelastingen zijn. Twee van de drie banen zijn open op wintergreens. De driving range is open. Je vaste flight genoten komen ook wel dus ga je naar de golfbaan. Meer dan 5 cm sneeuw op de baan. De eerste 9 holes alles meegenomen. De tweede 9 holes alleen met ijzer 7 gelopen. Putten was onmogelijk. We speelden met een gekleurde bal maar zijn toch drie ballen kwijtgeraakt. Een onvergetelijke dag.

=====
Pitchmarks
Hoe repareer je het beste je eigen pitchmarks en die van anderen.  

=====
Spelregels
Golf is een spel die de meeste spelregels heeft t.o.v. welke andere sport dan ook.

=====
Golfweer
Weersverwachting Heelsum. Weersverwachting Wageningen.

=====


   Waliyya Ahmad Safiyya Zamzam
Copyright © 2021 't Wildspoor. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

LET OP! Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden geen persoonsgegevens verwerkt lees meer

Accepteer