't Wildspoor
Propaangas buitengebied
Veiligebuurt logo
Telraam Logo def
Website laatst gewijzigd: vrijdag 29 januari 2021.

WeCount telraam opstelling

Verkeerstellingen

Sluipverkeer, luchtvervuiling en verkeersveiligheid rollen over de tongen. Verkeerstellingen zijn onmisbaar als basis voor oplossingen. Metingen die auto’s, zwaar verkeer, openbaar vervoer, fietsers en voetgangers registreren, zijn nodig. Huidige tellingen zijn duur, beperkt in tijd en registreren zelden alle vervoersstromen.

Nieuwe technologie biedt mogelijkheden voor innovatieve meet manieren op een continue, multimodale, fijnmazige en efficiënte manier.

Lijkt een Telraam aan jouw gevel je wel wat?

Tel het verkeer in je straat, laan, met een volautomatische teller. Ontdek waar Telraam al telt, hoe je je erbij kan aansluiten of hoe je zelf een telnetwerk opzet.

Telraam is eerst getest met een proefproject in Kessel-Lo (Leuven, België). In de lente van 2019 werden 100 Telraam toestellen bij evenveel gemotiveerde burgers geïnstalleerd. Snel opvolgend aan het proefproject in Kessel-Lo, startte Telraam met het opzetten van telnetwerken in andere steden en zones. Leidend tot verschillende actieve netwerken van burgers die nu verkeersdata verzamelen.

Bron; WeCount-Transport & Mobility Leuven https://www.tmleuven.be/nl/project/wecount#!#myMapModal

Meer weten; https://www.telraam.net/nl/what-is-telraam

=====   Waliyya Ahmad Safiyya Zamzam
Copyright © 2021 't Wildspoor. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

LET OP! Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden geen persoonsgegevens verwerkt lees meer

Accepteer